Yükseköğretim Kurulu Tarafından Doktora Programlarına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Burslara İlişkin Usul ve Esasların 7 nci maddesinin 5 inci fıkrasında “Aktarılan söz konusu burs tutarı, ilgili yükseköğretim kurumu tarafından aylıklar halinde bursun hak edildiği ayı takip eden ayın 1’i ile 10’u arasında bursiyerlerin banka hesabına aktarılarak ödenir.” denilmektedir.

Bu nedenle aylık burs ödemeleriniz hak ettiğiniz ayı takip eden ayın 1’i ile 10’u arasında ödenecektir.

Lütfen aşağıda yer alan hususları sonuna kadar dikkatlice okuyunuz.

Önemli Açıklamalar:

• Koordinatörlüğümüze belgelerin gönderilme tarihlerinde herhangi bir değişiklik olmamış olup yine her ayın 25’i ile 30’u arasında gönderilecektir.
  • Örneğin; 2021 Mart ayı burs ödemesine ait belgeler Mart ayının 25’i ile 30’u arasında gönderilecek ve burs ödemeniz Nisan ayının 1’i ile 10’u arasında yapılacaktır.
  • Her ay gönderilen belgelerden (yeni başlayacak öğrenciler hariç) başvuru formu ile Sosyal Güvenlik Kurumu Tescil ve Hizmet Dökümü belgenizi e-posta ile göndermeniz yeterli olacaktır.
  • E- posta gönderirken konu kısmına mutlaka isim ve soy isim yazılmalıdır.
  • Hesap numaranızda değişiklik olması durumunda dilekçe ile Koordinatörlüğümüze başvurmanız gerekmektedir.
  • Kayıt donduran, kendi isteğiyle burs programından ayrılan, kamu kurumunda işe başlayan ya da çalışma durumunda değişiklik olan bursiyerlerin durumu belirtir dilekçe ile bağlı olduğu Enstitüye başvuruda bulunup ayrıca Koordinatörlüğümüzü bilgilendirmesi gerekmektedir.
  • Başvuru formunda değişlik yapılmıştır.Yeni Başvuru Formu için tıklayınız.