2017-2018 Bahar Döneminde 100/2000 YÖK Doktora Bursu Programa Yeni Katılan Öğrencilerin Dikkatine

Yükseköğretim Kurulu Tarafından Doktora Programına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Burslara İlişkin Usul ve Esasların Burs Miktarı, süresi ve ödemeler başlıklı 7 nci maddesinin 4 ncü fıkrasında “Aktarılan burs tutarı her ayın biri ile onu arasında bursiyere ödenir.”

Bu nedenle burs ödemelerinin Usul ve Esaslara uygun ödeme yapılabilmesi için her ayın yirmi beşi ile otuzu arası Gazi Üniversitesi 100/2000 Doktora Bursu Başvuru Formunu doldurarak ekinde belirtilen belgeleri Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Koordinatörlüğüne getirilmesi gerekmektedir.

Başvuru Formunu getirmeyen ve belgelerinde eksiklik olan bursiyerlere ödeme yapılmayacaktır.

100/2000 YÖK Doktora Bursu Başvuru Formu

Önemli Not:2017-2018 Bahar Döneminde programa yeni katılan öğrencilerin ödenekleri henüz Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından aktarılmamıştır.

Mart ve Nisan aylarına ilişkin ödemeler birlikte yapılacağından belgeler Koordinatörlüğümüzde hazır bekletilecek Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından ödenek aktarımı

yapıldığı zaman ise ödemeler yapılacaktır. Belgelerinizi 03.04.2018 tarihine kadar getirmeniz gerekmektedir.

Mayıs ve diğer aylara ilişkin ödeme alabilmeniz için her ayın yirmi beşi ile otuzu arası Gazi Üniversitesi 100/2000 Doktora Bursu Başvuru Formunu doldurarak ekinde belirtilen belgeleri Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Koordinatörlüğüne getirilmesi gerekmektedir.

Not:Bu programa ilişkin duyuruların ÖYP Araştırma Görevlilerileri ile ilgisi bulunmamaktadır.

100/2000 YÖK Doktora Bursu Programına ilişkin duyurular http://oyp.gazi.edu.tr/ adresinden takip edilecektir.

Program ile ilgili mail adresi :www.yuzikibin@gazi.edu.tr

Adres:Gazi Üniversitesi Rektörlüğü

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı Koordinatörlüğü